Transport si retururi

SPORTAX (sportax.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Posta Romana: Termen de livrare intre 3 si 5 zile. Taxa transport 0 RON.
  • Fan Courier: Termen de livrare intre 1 si 2 zile. Taxa transport 23 RON (include TVA)  in cazul in care comandati un singur produs. Comandati minim 2 produse si beneficiati de transport gratuit prin Fan Courier, in cazul in care adresa de livrare se afla in aria de acoperire a Fan Courier.
  • In cazul in care veti comanda doua sau mai multe produse, dar adresa de livrare NU se regaseste printre localitatile aflate in aria de acoperire a Fan Courier, veti beneficia de livrare gratuita prin intermediul Postei Romane si o REDUCERE de 5 RON pentru fiecare produs comandat.
  • Predare personala: se face la sediul nostru.

 

In cazul in care ati comandat un produs, dar la primirea acestuia ati constatat ca marimea nu vi se potriveste, puteti solicita inlocuirea cu o alta marime a aceluiasi produs, sau cu un alt produs aflat in stoc.

Conform legislatiei in vigoare specificate, RETUR-ul unui produs se poate face numai in AMBALAJUL ORIGINAL, AVAND ETICHETELE ATASATE si fara a fi fost FOLOSIT, insotit de toate documentele aferente primite in momentul livrarii comenzii. Plata transportului de retur revine in exclusivitate clientului.