Transport si retururi

SPORTAX (sportax.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • Posta Romana: Termen de livrare intre 3 si 5 zile. Taxa transport 0 RON.
  • Fan Courier: Termen de livrare intre 1 si 2 zile. Taxa transport 23 RON (include TVA)  in cazul in care comandati un singur produs. Comandati minim 2 produse si beneficiati de transport gratuit prin Fan Courier, in cazul in care adresa de livrare se afla in aria de acoperire a Fan Courier.
  • In cazul in care veti comanda doua sau mai multe produse, dar adresa de livrare NU se regaseste printre localitatile aflate in aria de acoperire a Fan Courier, veti beneficia de livrare gratuita prin intermediul Postei Romane si o REDUCERE de 5 RON pentru fiecare produs comandat.
  • Predare personala: se face la sediul nostru.

 

In cazul in care ati comandat un produs, dar la primirea acestuia ati constatat ca marimea nu vi se potriveste, puteti solicita inlocuirea cu o alta marime a aceluiasi produs, sau cu un alt produs aflat in stoc.

Conform legislatiei in vigoare specificate, RETUR-ul unui produs se poate face numai in AMBALAJUL ORIGINAL, AVAND ETICHETELE ATASATE si fara a fi fost FOLOSIT, insotit de toate documentele aferente primite in momentul livrarii comenzii. Plata transportului de retur revine in exclusivitate clientului.

  
  
  

Categorii produse

  

  

Filtreaza dupa brand

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?