Despre noi

SPORTAX - Experimentati sportul autentic cumparand produse originale: adidasi, treninguri, tricouri, sepci, rucsacuri, genti bluze etc. Magazinul a fost conceput pentru a veni in intampinarea si satisfacerea nevoilor in materie de sport pentru persoanele de orice varsta. Astfel, in cadrul magazinului nostru gasiti adidasi originali - adidasi copii, adidasi dama, adidasi barbati - imbracaminte sport - treninguri originale, tricouri barbati, bluze trening copii, pantaloni trening copii, dar si alte tipuri de haine copii, rucsacuri, sepci si alte accesorii sport la preturi de outlet. Calitatea este recomandata de brandurile pe care le comercializam: Adidas, Nike, Puma, Converse, Umbro, Vans, Lotto, Reebok, si  Hummel etc.

Vindem o gama variata de adidasi originali si haine originale, cu livrare direct din stoc.

Importam adidasi originali, tricouri originale, treninguri originale, rucsacuri originale dar si alte accesorii sport din tari ca: Italia, Anglia, Germania, Franta, Olanda, Polonia.

 

Pentru noi este foarte important sa fiti multumit(a) ca si client, de aceea, in cazul in care ati achizitionat un produs de pe acest site, a carui calitate sau aspect nu corespunde dorintelor dumneavoastra, dar si in cazul in care marimea solicitata nu este cea potrivita, produsul poate fi returnat sau schimbat cu conditia ca acesta sa aiba etichetele initiale atasate produsului (fara a fi fost rupte),  ambalajul original intr-o stare buna, iar  produsul respectiv nu a fost purtat sau folosit.

Atat in cazul schimbarii produsului cat si in cazul returnarii lui,  costurile de transport vor fi suportate de catre cumparator.

 

Produsele sunt pe stoc si sunt livrate in ambalajele originale, insotite de factura, in 1-2 zile lucratoare. In cazul in care unul dintre produse are defecte sau nu se regaseste in ambalajul original, acest lucru va fi specificat pe site la descrierea produsului sau verbal inainte de expedierea coletului si se va reflecta in pretul de vanzare. Pentru orice detalii ne puteti contacta folosind datele inscrise in pagina de CONTACT a site-ului.

 

Cu stima,

Echipa SPORTAX