Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului sportax.ro.

Site-ul sportax.ro este operat de societatea ULTIMA ONLINE SRL, cu sediul in B-dul. Iuliu Maniu Nr.7, Corp A, Scara 2, etaj 4, Birou B34, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/2922/2008.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe sportax.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii sportax.ro in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe sportax.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact.